سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده

ذوالنوری: تحریم ظریف توسط آمریکا نشان داد که به گرگ نمی‌شود اعتماد کرد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: کسانی که پیش از این فکر می‌کردند با آمریکا می‌شود مذاکره کرد،
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 02
کد خبر: ۱۸۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به توقیف کشتی انگلیسی و تاثیر این اقدام بر توان دیپلماسی این کشور گفت: توان و قدرت نظامی و دفاعی و همچنین عمل به موقع و اراده مستحکم در اراده‌‌ای از این توان در بازدارندگی تاثیر جدی دارد و بر معادلات طرف مقابل نیز مؤثر است.

 

وی افزود: ممکن است کشوری توان و اقتدار نظامی داشته باشد و از این توان خود بی‌جا استفاده کند و یا بد موقع از این توان خود بهره گیرد و یا استفاده نکند. به حمدالله توان دفاعی در نیروهای مسلح ما در منطقه منحصر به فرد است و به حمدالله شجاعت، شهامت، بصیرت، ولایتمداری و قدرت تشخیص هم در نیروهای مسلح از جمله سپاه پاسداران در سطح بسیار بالایی دارد.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: وقتی انگلیسی‌ها کشتی ما را در آب‌های اسپانیا و در نزدیکی جبل‌الطارق توقیف می‌کنند این اقدام ما در توقیف کشتی انگلیسی یک عمل متقابل نبود بلکه ما در گذشته از خطاهای کشورهای غربی در منطقه اغماض و چشم پوشی می‌کردیم. ولی وقتی آنها بدون دلیل کشتی ما را متوقف می‌کنند چه دلیلی دارد که ما دست به اقدام متقابل نزنیم و بر اقدامات آنها چشم پوشی کنیم.

 

ذوالنوری خاطرنشان کرد: بنابراین ما در اینجا از موضع قاطعیت ورود کردیم و کشتی آنها را به خاطر تخلفات متعدد بازداشت کردیم و این اقدام در همه روابط ما در دنیا اثرگذار است حتی بسیاری از کشورهای منطقه از اقدام ما خوشحال هستند ضمن اینکه برای حل این معضل تلاش می‌کنند اما اقتدار و جرات و جسارت ما را تحسین می‌کنند.

 

وی افزود: این اقدام، امروز در روابط ما با غرب تاثیر گذار است. آنها این پیام را دریافت کردند که جمهوری اسلامی از منافعش چشم‌پوشی نخواهد کرد و طبیعتا در مورد روابط اقتصادی و رفع تحریم‌ها باید منافع جمهوری اسلامی را مدنظر قرار دهند واین اقدام برای آنها پیام به همراه دارد.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تحریم محمدجواد ظریف از سوی آمریکا اظهار داشت: دشمنان هر چه ما را قوی ببینند مقابل ما کوتاه می‌آیند و هر چه از موضع ضعف با آنها برخورد کنیم دشمن ما جری‌تر و طمعش در ما بیشتر می‌شود.

 

ذوالنوری خاطرنشان کرد: آمریکایی از سویی درخواست مذاکره می‌کنند و از سوی دیگر سکاندار دیپلماسی کشور ما را تحریم می‌کنند. این کار نشان می‌دهد آنها دروغ می‌گویند و استانداردشان دوگانه است.

وی افزود: اکثر مجامع بین‌المللی در آمریکا واقع شده اگر وزیر خارجه ما بخواهد ارتباطاتش را داشته باشد باید در این مجامع حضور داشته باشد و این مسئله با تحریم سازگار نیست و وقتی این کار را می‌کنند نشان می‌دهند به مذاکره پایبندی ندارند و فقط با زبان زور حرف می‌زنند و وقتی طرف هر موضع و لحنی دارد باید با همان شکل با وی حرف زد.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: آمریکا در ارتباط با برجام نشان دادند به مذاکره و توافق ونتایج آن پایبند نیستند و امروز هم با تحریم وزیر امور خارجه ما نشان دادند که مذاکره را قبول ندارند و وقتی مذاکره کننده را تحریم می‌کنند به مذاکره باور و اعتقادی ندارند.

 

ذوالنوری خاطرنشان کرد:‌ ما نباید فریب آمریکا را بخوریم و تجارت تلخ گذشته را مدنظر قرار دهیم و به چرب زبانی دیگران نباید اعتماد و توجه کرد و فریب آنها را خورد.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان گفت: کسانی که فریب حرف‌های آمریکا را می‌خوردند و فکر می‌کردند با گرگ،‌ دزد و قاتل می‌شود مذاکره کرد امروز باید به این باور رسیده باشند که مسیرشان مسیر درستی نیست که ما به طرف بیگانه اعتماد کنیم.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار